Afbeelding tour Blinden en slechtzienden
Afbeelding Twin Vision Kaarten
TwinVision-Kaarten
Kunstwerk Studio Job, papkom met vliegende lepel
Studio Job, 'The Peasant Wedding' (2019)
Voelmaquette van het Kasteel van Gaasbeek
Voelmaquette ontworpen door Mathias Van Meerbeek

Individueel bezoek

Audiotour op maat

Voor de expo 'Feast of Fools. Bruegel herontdekt' bieden we een audiotour op maat van blinden en slechtzienden aan. De audiogids neemt u mee doorheen de expo en beschrijft levendig een selectie van kunstwerken. De audiotour prikkelt uw gehoor en geurzin. 

Deze audiogids is inbegrepen in uw toegangsticket. 

Met de steun van: Lions Club Kasteel van Gaasbeek en Luisterpunt

TwinVision-kaarten

Voor een bezoek op individuele basis kan u gratis unieke TwinVision-kaarten uitlenen. Deze contrastrijke reliëftekeningen met grote letters, braille en kleur helpen onze bezoekers zich in het park, de binnentuin en het kasteel te oriënteren. 

Met de steun van: Lions Club Kasteel van Gaasbeek 

Kunstwerk Studio Job

Studio Job creëerde een manshoge sculptuur voor de lopende expo 'Feast of Fools. Bruegel herontdekt'. Het kasteel kocht dit werk, getiteld 'The Peasant Wedding', aan met de gewaardeerde steun van de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden en van Lions Club Kasteel van Gaasbeek. Het beeld zal permanent blijven staan in het tuintje van de Hermitage, achter het gerestaureerde Barokviljoen. Het unieke aan deze sculptuur is dat iedereen eraan mag voelen. 

Met de steun van: Lionsclub Kasteel van Gaasbeek en de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden 

Groepsbezoeken

Tastbare rondleidingen op maat kunnen georganiseerd worden. Voor meer informatie hieromtrent kunt u contact opnemen met Valérie de Roeck op 02 531 01 40 of educatief.gaasbeek@vlaanderen.be

 

Contacteer ons

T. +32 (0)2 531 01 30
kasteelvangaasbeek@vlaanderen.be